Linkyop Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam. Mam pytanie. Która metoda aktualizacji jest bezpieczniejsza dla CM 11? Przez recovery? Czy przez CyanDelta? Boje się, że przez recovery utrace wszystkie dane, a przez CyanDelta jeszcze nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 CyanDelta też będzie aktualizował przez recovery tylko automatycznie. Polecam CyanDelta gdyż bedzie pobierał tylko część plików które są wymagane do aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Linkyop Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo dziękuje, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Linkyop
Witam. Mam pytanie. Która metoda aktualizacji jest bezpieczniejsza dla CM 11?
Przez recovery? Czy przez CyanDelta?
Boje się, że przez recovery utrace wszystkie dane, a przez CyanDelta jeszcze nie próbowałem.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi