jurek maciej Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 WitamPo wgraniu cm11 mam problem z GPS a mianowicie automapa nie łapie sygnału co może być przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Może być kilka przyczyn które są odpowiedzialne za błąd GPS. Spróbuj poczekać na nowszą wesje. Wipe. Test na navigacji od google, albo instalacja starszej wersji cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jurek maciej Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 to samo w nawigacji google możesz podeslac linka do wersji CM11 z działajacym GPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Musisz sam testować nie jestem wróżbitą, aby przewidzieć który będzie działać poprawnie. Spróbuj jeszcze pokombinować z kernelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jurek maciej
Witam
Po wgraniu cm11 mam problem z GPS a mianowicie automapa nie łapie sygnału co może być przyczyną
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi