Linkyop Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam. Mam problem. WiFi mi się rozłącza w CM 11 i gdzieś przeczytałem, że można to naprawić instalując inny kelner. Gdzie mogę go znaleźć? I jak go wgrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Przez recovery... jak rom,A gdzie są kernele ? tu np kolego http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Linkyop Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dziękuje za pomoc, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Linkyop
Witam. Mam problem. WiFi mi się rozłącza w CM 11 i gdzieś przeczytałem, że można to naprawić instalując inny kelner. Gdzie mogę go znaleźć? I jak go wgrać?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi