skinsoi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak w temacie, prosze o opis krok po kroku (dla zielonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 chcesz zainstalować CM na tym telefonie czy przeportować na swój telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skinsoi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Głownie chodzi o to, że nie mam polskiego języka w menu, aplikacjach itp. Aplikacja MoreLocale nic nie pomogła (spolszczone dosłownie kilka rzeczy). Więc chciałbym wgrać całe oprogramowanie na nowo, a słyszałem ze Cyanogenmod jest dobry i spolszczyć się później też da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To znalazłem.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821582drugi post to instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skinsoi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Jak wcześniej wspomniałem chce zmienić ten (...) język angielski. To znaczy że z tego co mi wysłałeś rozumiem niewiele/bardzo mało, a przecież przy takiej operacji bardzo łatwo uwalić telefon. Dlatego proszę o dokładny opis krok po kroku.Mogę liczyć na pomoc ? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez aloisy Staraj się pisać o pomoc a nie jąwymuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 skinsoi - na razie jedynie ostrzeżenie słowne. Zachowuj się, pomoc otrzymasz, ale nie każdy ma czas na zawołanie. Ja się w tym temacie nie znam to też nie zabieram głosu.ps. to nie znaczy że nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
skinsoi
Jak w temacie, prosze o opis krok po kroku (dla zielonych)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi