Siutas Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam,mam problem, po wgraniu Cyanogenmoda 11 wersja 3.0.101 nie działa mi opcja wysyłania i odbierania MMS. Konfigurowałem ręcznie APN ale to niestety nie pomogło... Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To bolączka CM 11.Nie ma za bardzo sposobu aby to naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Na innych romach może jest to poprawioneWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siutas Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Czy wiecie jaki ROM posiada sprawnie działającą funkcje MMS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 MMS nie musisz skonfigurować przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 CM11 od Codina mam i dziala wszystko elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Działa bo jesteś w play ^^ A to jedyna sieć, gdzie nie występuje (o dziwo) problem z MMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Siutas
Witam,
mam problem, po wgraniu Cyanogenmoda 11 wersja 3.0.101 nie działa mi opcja wysyłania i odbierania MMS. Konfigurowałem ręcznie APN ale to niestety nie pomogło...
Z góry dziękuję za pomoc!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi