Maniuś Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Siema posiadam telefon samsung galaxy S3 na cyanogenmodzie telefon zużywa dużo energii i codziennie muszę go ładować czy dało by się coś z tym zrobić...Jeśli zakładam tematy w złym dziale to sorry ale jestem tutaj nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja bym dał do problemy i pomoc zamiast dyskusja ogólna . Podaj wiecej inforamcji na temat romu itp , linki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 No właśnie i tu jest problem bo nie wiem co i jak...Jak by mi ktoś to wszystko wytłumaczył bo trochę jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Podstawowe dane. Tj jaki cm skąd brałeś itd:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja nie wiem...A nie da się inaczej sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Menu ustawienia informacje o systemie Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2PS. Jakim cudem wgrałeś CM skoro nie wiesz jak sie nawet nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 W telefonie pisze mi tak wersja cyanogenmod 11-20141029-NIGHTLY-i9300 wersja androida 4.4.4 procesor ARMv7 processor rev 0 (v71) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To teraz sprawdź w baterii co ci zjada:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Pokazuje że ekran 46 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mało, a dalej jakie usługi?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saturn98 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Polecam Ci kupić powiększoną,oryginalną baterie 3000 MAH.Koszt takiej baterii to 170 zł z przesyłką na Allegro.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mało, a dalej jakie usługi? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2Dalej jest system android 12 % najwięcej to ekran jak mówiłem Polecam Ci kupić powiększoną,oryginalną baterie 3000 MAH.Koszt takiej baterii to 170 zł z przesyłką na Allegro.Pozdrawiam. I ile będzie mi trzymała taka bateria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saturn98 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Szczerze?Nie mam pojęcia.Jak tylko będę miał pieniążki,sam skuszę się na zakup.Zależy w jakim stopniu użytkujesz urządzenie,odpowiednia kalibracja baterii i myślę że miej więcej wytrzyma 1,5 dnia,ale to są tylko moje prywatne przypiszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zobacz uruchomione usługiWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Te które pracują w tle jak dobrze rozumiem to zawsze wyczyszczam i nic to nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chodzi o to żeby one nie pracowały w tle jak ich nie uzywasz:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 No wyłączam je i nie pracują w tle...Inna opcja jest jeszcze żeby dłużej bateria trzymała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Korzystasz z sieci komórkowej , gps włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Usługi google play odinstaluj aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ale mam włączony tryb lokalizacji na wysoka dokładność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A to może zmienić postać rzeczy , google cie widzi gdzie jesteś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Usługi google play odinstaluj aktualizacje Nie da się odinstalować aktualizacji mogę tylko wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 No to coś nie tak jest skoro tego nie możesz do oryginalej wersji wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To jak to usunąć bo to mi w ogóle jest nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oglądasz filmy na yt ? korzystasz ze sklepu play ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Siema posiadam telefon samsung galaxy S3 na cyanogenmodzie telefon zużywa dużo energii i codziennie muszę go ładować czy dało by się coś z tym zrobić...Jeśli zakładam tematy w złym dziale to sorry ale jestem tutaj nowy
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi