Pawliniak Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Project L BETA Android 5.0 Tak przedstawia się wygląd: Pobierz:L7 [P700/P705]: ROM: Download Project L Weekly ReleaseKernel: Phenom Kernel with Overclock and deep sleepGet the baseband for L7 from here! W oficjalnym wątku autor informuje iż rom powinien działać poprawnie, a wszystkie niedogodności prosi zgłaszać. Instalacja:Boot to Recovery Wipe Data and Cache Wipe Dalvik Cache Flash ProjectL.zip Flash v10 baseband Rebootźródło: http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/development/l5-l7-project-l-t2827817 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic der Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 instalowal ktos? jak dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Na xda są zadowoleni z jego działania, ale każdy ma swój gust. Zainstaluj i przekonaj się sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toan Dai Tran Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 wifi did not work Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wykonaj full wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic der Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czy mozna instalowac prosto na cyana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tak można instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic der Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie moge wykonac zadnego polaczenia i zestaw sluchawkowy nie dziala. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wipe wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak to beta to może zawsze coś nie działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic der Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wipe wykonany, a co do połączen to nie ma wcale zasięgu. Czy to wina złego basebandu? Edit: Zainstalowalem inny baseband i zasieg jest i zestaw sluchawkowy tez dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wipe wykonany, a co do połączen to nie ma wcale zasięgu. Czy to wina złego basebandu? Edit: Zainstalowalem inny baseband i zasieg jest i zestaw sluchawkowy tez dziala. Dokładnie który zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wydaje mi się że któryś z tych: 1. Baseband for JB V20D-EuropeOpen:V20D-EuropeOpen2. Baseband for JB V20E-PL:V20E-PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jakaś rada na reboty po instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 @bosk20 wipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie pomogło właśnieDochodzi do napisu Android lub pokazuje się pulpit i rebot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Napisz w jakich sytuacjach występują restarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zaraz po załadowaniu loga LG, pokazują się kropki animacji, kolejny gdy dojdzie już do napisu android. Ja już nwm co mu dolega a teraz recovery nie wchodzi...załadował sie chciałem wykonać połączenie i restart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pierwsze uruchomienie trochę trwa, ale najwidoczniej inny problem tutaj występuje. Spróbuj ponownie wszystko po kolei wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felek179 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam problem. A mianowicie przy obu basebandach nie wczytuje mi karty sim. Jakby ktoś mógł pomóc bylbym bardzo wdzięczny a może basebanda trzeba zainstalować po 1 uruchomieniu systemu tak jak gappsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Restart telefonu, wyjmij włóż kartę no trzeba po próbować może ruszy. Telefony to magiczne urządzenia które rozpoczynają pracę w niespotykany dziwny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felek179 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 no ja wiem w tym przypadku nie działa żadna ingerencja w sprzęt ani restarty (wykonałem około 20 i nic chociaż chciałem pochwalić bo żaden poprzedni tak szybko nie działał ). Poza tym po zainstalowaniu innego roma działa normalnie. Co najdziwniejsze w informacjach o systemie mam podane że to model P705 a nie P700. Prawdopodobnie w tym jest przyczyna. Jak można to zmienić lub jakieś inne porady jeśli można I chciałbym ponowić pytanie o instalowanie basebanda. To się robi przed instalacja, po instalacji czy po pierwszym uruchomieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snow_one_75 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Felek179 mam to samo co u Ciebie z tym że nie mogę włączyć wifi , brak sygnału sim karty oraz model wyświetla mi P705 , na razie próbuję to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenna Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Który baseband? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 1. Baseband for JB V20D-EuropeOpen:V20D-EuropeOpen2. Baseband for JB V20E-PL:V20E-PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi