valkollos Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Prezentuję wam bardzo fajną paczuszkę dodatków z androida 4.4 na galaxy coreFunkcje:-Google now launcher-Klawiatura google-Poczta google-Świetna bootanimacja z androida 4.4-Budzik z androida 4.4-Dźwięki z nexusa 5Wszystko robisz na własną odpowiedzialność!!!1.Pobierz plik i wrzuć na kartę telefonu ten plik:https://mega.co.nz/#!wUA3XRwb!U3kH0655_oPPjzwFvUTHXe0OJ-SjsV3BHKa7QZ5JDLE2.Zrób kopię zapasową systemu(zawsze to jakieś zabezpieczenie).3.Wykonaj wipe dalvik po czym zainstaluj plik.4.Reebot! Nie wiem czemu ale pomimo że budzik jest w paczce u mnie nie ma go w menu aplikacji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A jednak mogą się przydać zdjęcia:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wstawię zdjęcia jak zainstaluję bo nie mam teraz zainstalowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr D. Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 w trybie recovery mam tak Android system recovery <3e> Volume up/down to move hightlight :power button to select reboot system nowapply update from ADBapply update from external storagewipe data/factory resetwipe cache partitionapply update from cache________________________________ # MANUAL MODE #--Appling Multi-CSC . . .Applied the CSC-code : POLSuccessfully applied multi-CSC to jest Samsung Galaxy Core Plus, kupiłem go od kolegi. On wgrał to, jak można na tym zmieniać romy lub bardziej opłacalne będzie zmiana roota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi