Mam 1 pytanie Mogę Usunąć aplikacje Apollo oraz DSP Manager?
Apollo fajne ma to, że są obrazki wykonawców
A dlaczego chcę odinstalować Apollo?
- Gdy otwieram, włączam jakiś utwór, zatrzymuje i odpalam utwór, zmieniam utwory to wyskakuje błąd "Niestety Aplikacja DSP Manager została zatrzymana" Troche to denerwuje xD (Może się da to naprawić)
- Equalizer nie działa
- Niszczy Jakość okładki
- Ma słabe oceny
- Mam jakieś problemy z okładkami (co zmienie okładke na kompie to dalej jest ta sama na apollo) (samo jakoś robi albumy)
- PowerAmp jest o wiele lepszy. (Lepsze oceny na necie, nie niszczy jakość okładek, lepsze definicje, Lepszy wygląd)
A dlaczego chcę odinstalować Dsp Manager
- Nawet mało opcji,
teraz pytanka.
- Jak odinstalować Apollo i DSP Manager? (Chyba trzeba mieć roota) Dajcie instrukcje
Pytanie
janek123pl
Witam.
Posiadam Samsunga Galaxy S Advance. Posiadam DarkCyanogenMod 8.0v. Pobrałem go stąd: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-advance/development/rom-darkcyanogenmod-5-10-t2896779 i zainstalowałem
Posiadam gappsy z wikicyanogenmod http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps
Mam 1 pytanie Mogę Usunąć aplikacje Apollo oraz DSP Manager?
Apollo fajne ma to, że są obrazki wykonawców
A dlaczego chcę odinstalować Apollo?
- Gdy otwieram, włączam jakiś utwór, zatrzymuje i odpalam utwór, zmieniam utwory to wyskakuje błąd "Niestety Aplikacja DSP Manager została zatrzymana" Troche to denerwuje xD (Może się da to naprawić)
- Equalizer nie działa
- Niszczy Jakość okładki
- Ma słabe oceny
- Mam jakieś problemy z okładkami (co zmienie okładke na kompie to dalej jest ta sama na apollo) (samo jakoś robi albumy)
- PowerAmp jest o wiele lepszy. (Lepsze oceny na necie, nie niszczy jakość okładek, lepsze definicje, Lepszy wygląd)
A dlaczego chcę odinstalować Dsp Manager
- Nawet mało opcji,
teraz pytanka.
- Jak odinstalować Apollo i DSP Manager? (Chyba trzeba mieć roota) Dajcie instrukcje
- DSP jest tylko do Apollo?
- Da sie naprawić ten błąd? Ten error?
- Co jest lepsze? xD Poweramp czy Apollo?
- Z jakiego wy korzystacie odtwarzacza?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi