valkollos Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak wiadomo core nie jest mistrzem benchmarków.W tym poradniku jak podkręcić wyniki na aż 10 sposobów! Wszystko robisz na własną odpowiedzialność!!! 1.Zrootuj swojego samsunga(poradnik na forum)2.Wgraj jakiś rom(np.CoreEx,MixRom z poradników na forum)3.Pobierz aplikację Uni-init v1.0.apk i aktywuj wsparcie Init.d4.Wgraj Fly on mod.http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3196-fly-on-mod-zoptymalizuj-sw%C3%B3j-system-maksymalnie/5.Pobierz i aktywuj aplikację Seeder-2.0.0.apk6.Zmień kernel na Infinity (poradnik na forum)7.Pousuwaj aplikacje systemowe za pomocą aplikacji titanum backup8.Pozamrażaj działające apki za pomocą greenify9.Pobierz aplikację lagfix,uruchom,kliknij run,zrestartuj urządzenie10.Przeczyść urządzenie za pomocą programu sd maid W ten sposób możesz podkręcić wyniki benchmarków.Ja w antutu miałem 7 tyś punktów a teraz mam grubo ponad 10 tyś punktów.Nie musisz wgrywać wszystkiego naraz,bo to raczej bez sensu.Polecam bardziej skorzystać z kilku sposobów,niż wszystkich.Ja wybrałem sposób 1,2,9,10.Pamiętaj że na wynik ma wpływ wiele czynników np.ilość otwartych aplikacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus2003 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sory ale to co opowiadasz w tym temacie to pic na wodę fotomontaż, ja w moim zrootowanym z 4giga kartą pamięci Samsungu Galaxy Core normalnie mam 11500 punktów bez żadnych śmiesznych przeróbek i ingerowania w telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziwne.Ja oraz moi znajomi na roocie zdobywaliśmy zaledwie 8 tysięcy punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus2003 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zaraz po zainstalowaniu benchmarka mialem 10900, potem 11500 za trzecim razem po jakimś czasie 11300. Punktacja ta zależy też od stopnia zamulenia telefonu. Jak zrobi się na Galaxy Core hard reset, ustawi roota oraz przenoszenie aplikacji na kartę np. W link2sd to przez dlugi czas bedzie się mieć ok. 11000 punktów to normalnka. . . Podobnie sprawa ma się z komputerami jak je zamulicie benchmark też nie da wam ilości punktów na które sprzęt zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 zamulenia ^^ dobre określenie. Na to ma wpływ dodatkowa karta pamięci, programy działające w tle itp.Z resztą pokaż swój screen dla udowodnienia. Z opcjami czy masz roota itp. Bo tam będzie to wyszczególnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi