Silense Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Szukam sposobu/programu by uniemożliwić odinstalowanie programu. Kiedyś miałem chyba antywirusa który blokował jak się nie znało hasła. Chodzi mi właśnie o takie coś byle to nie był antywirus i by ten sposób/program nie potrzebował roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Silense Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Patrzyłem na tą aplikację Ale myślałem że tej opcji nie ma Dziękuję i temat uważam za wyczerpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Silense
Szukam sposobu/programu by uniemożliwić odinstalowanie programu. Kiedyś miałem chyba antywirusa który blokował jak się nie znało hasła. Chodzi mi właśnie o takie coś byle to nie był antywirus i by ten sposób/program nie potrzebował roota
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi