Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 WitamOstatnio próbowałem zrobić roota na Samsungu Galaxy S i wgrałem zły kernel przez Odin3 v1.85.Gdy uruchamiam smartphona mam bootloader przez dany czas i potem resetuje się.Czy jest jakiś program podobny do Nokia Care który by pomógł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak. Opieraj się na tym poradniku.TYLKO ten co ci podaje LINK jest do Galaxy S IIMusisz pobrać pliki jak do Galaxy S i9000http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/310-galaxy-s-ii-wgrywanie-czystego-firmware-za-pomoc%C4%85-odin-a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tylko jest problem bo nie działa mi recovery i download.Adb nie zdąża załapać sygnału ale komputer wykrywa telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Download musi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak próbuje uruchomić za pomocą guzików to nie działa.Zawsze uruchamiałem za pomocą adb reboot Download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Podładuj go.. może padł doszczętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Bootloader się uruchamia ale się bootlopujeCzyli nie jest rozładowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 z kompa może dostać napięcie, dlatego startuje. Podładuj go.Potem sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon KUCKO Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak robię i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon KUCKO
Witam
Ostatnio próbowałem zrobić roota na Samsungu Galaxy S i wgrałem zły kernel przez Odin3 v1.85.
Gdy uruchamiam smartphona mam bootloader przez dany czas i potem resetuje się.
Czy jest jakiś program podobny do Nokia Care który by pomógł?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi