PenQu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Mam samsunga galaxy mini gt-s5570, nie działa w nim przycisk power (działa tylko przy włączneniu telefonu). Przy próbie wyłączenia/blokowania ekranu guzik kompletnie nic nie robi. Mam Cyanogenmod 11 zrootowany był 1 raz oddawany do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Spróbuj wipe wykonać, albo w ustawieniach poszukać konfiguracji tego przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PenQu Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 w ustawieniach nie mam konfiguracji przycisku power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PenQu
Mam samsunga galaxy mini gt-s5570, nie działa w nim przycisk power (działa tylko przy włączneniu telefonu). Przy próbie wyłączenia/blokowania ekranu guzik kompletnie nic nie robi. Mam Cyanogenmod 11 zrootowany był 1 raz oddawany do serwisu.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi