Dariusz Kowal Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, zainstalowałem najnowszego CM11, gdy próbowałem ściągnąć jakąś aplikację z google play to wyswietlał się komunikat "Brak połączenia. Ponów próbę" i tak na okrągło...odinstalowałem aplikacje i teraz nie wiem jak ją przywrócić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zainstaluj paczkę gapps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dariusz Kowal Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 zainstalowałem taką paczke "pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140629-signed",Sklep Play sie zainstalował ale dalej są jaja...Przez apke nic nie moge pobrać, jak daje zainstaluj to tak jakby się wiesza apka i juz tak zostajePrzez lapka niby pobiera apki, pisze ze wkrótce bedzie zainstalowana ale nic sie nie dzieje...na M8 ze stockowym andkiem wszytsko działa git...wersja CM 11-20141031-NIGHTLY-i9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Szkudlarek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Zrób full wipe, zainstaluj paczkę z romem, a później zaisntaluj gapsy, najlepiej zrób to od razu po instalacji romu, bez restartowania telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jeżeli wgrywasz czystego CM toi instaluj Gapps od niego : http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pierwsze uruchomienie może próbować instalować aktualizacje sklepu dlatego może się zawiesić. Wyłącz ją z menadżera i jeszcze raz uruchom może to być problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dariusz Kowal Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 pomógł po prosu restart telefonu, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dariusz Kowal
Witam, zainstalowałem najnowszego CM11, gdy próbowałem ściągnąć jakąś aplikację z google play to wyswietlał się komunikat "Brak połączenia. Ponów próbę" i tak na okrągło...odinstalowałem aplikacje i teraz nie wiem jak ją przywrócić...?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi