ViperTiger Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Otóż ostatnio na Samsung galaxy mini 2 (GT-S6500D) Ściągnąłem Cyanogena 10 i zainstalowałem cm-10.1-20130929. Wszystko działa OK oprócz WiFi. Kiedy próbuję się połączyć uwierzytelnia mi wifi dość długo i nie chce się połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Spróbuj wipe wykonać ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 I wgraj inny kernel - musi być pod CM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ViperTiger
Otóż ostatnio na Samsung galaxy mini 2 (GT-S6500D) Ściągnąłem Cyanogena 10 i zainstalowałem cm-10.1-20130929. Wszystko działa OK oprócz WiFi. Kiedy próbuję się połączyć uwierzytelnia mi wifi dość długo i nie chce się połączyć
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi