PenQu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam samsunga galaxy mini s5570 z cyanogenmodem 10 i chciałbym odblokować botloader tylko nie wiem jak możecie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A masz zablokowany bootloader w ogóle ? 1. zły dział2. złe nazewnictwo, mimo iź jest wskazówka3. przenoszę temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Psycho349 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Samsung Galaxy Mini nie ma blokady na bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PenQu
Mam samsunga galaxy mini s5570 z cyanogenmodem 10 i chciałbym odblokować botloader tylko nie wiem jak możecie mi pomóc?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi