benezis Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Obecnie mam wgrany CM-11-20141029-NIGHTLY-t0lte z 29-10-2014 i cały czas mam problem z bluetooth.Chodzi o rozmowy po sparowaniu z zestawem głośnomówiącym.Jak tylko odbiorę rozmowę to odrazu zrywa połączenie z zestawem. Pozostaje rozmowa tylko przez telefon.Nie próbowałem przesyłac plików lub słuchać muzyko po bluetooth.Czy jest w stannie ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Obawiam się, że to wina CM-a Wykonaj WIPE Dalvik cache w recovery i zobacz czy to w jakiś sposób wpływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benezis Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na 100% wina CM-a.Już robiłem i nic z tego.Może jest jakiś fix czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 wgraj inny mod albo lepsze rozwiazanie... czysty soft, root i wywal google śmiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 CyanogenMod nie skupia się na takich błahostkach.Być może znają problem, bo co chwile w chanelogach opisują poprawki z bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 z całym szacunkiem, ale on nie skupia sie na wielu rzeczach, bo ma cel w tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czyli skupia się na 100 rożnych słuchawkach bluetooth ? Aby były kompatybilne z CM 11? Chyba nad funkcją bt. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mi nie chodziło o słuchawki zupełnie, tylko bezpieczeństwie, prawidłowym kodowaniu, dobrym dopracowaniu zanim sie wypuści, obsyfienie kodu i dbaniu o wsparcie, jak i nowe metody które zapowiedzieli a skończyły sie na teorii jak sygnatura "VERTO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benezis Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dobra to co konkretnie mam robić?Dać sobie spokój czy jest z tego jakieś wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 wgraj inny mod albo lepsze rozwiazanie... czysty soft, root i wywal google śmiecie... ile mam ci pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benezis Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czyli jednym slowem mam sie pozbyc CM, gdyz wszysykie jego wersje maja ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Zainstaluj inny rom.Polecam Ci luquid smooth - bardzo dobrze działa na tle innych opartych na AOSPNa twój model jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
benezis
Witam
Obecnie mam wgrany CM-11-20141029-NIGHTLY-t0lte z 29-10-2014 i cały czas mam problem z bluetooth.
Chodzi o rozmowy po sparowaniu z zestawem głośnomówiącym.
Jak tylko odbiorę rozmowę to odrazu zrywa połączenie z zestawem. Pozostaje rozmowa tylko przez telefon.
Nie próbowałem przesyłac plików lub słuchać muzyko po bluetooth.
Czy jest w stannie ktoś pomóc?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi