EnJoy89 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam. Mam pytanie jak wymienić wyświetlacz gdy digitizer działa i jest nienaruszony ? Szukałem filmików instruktażowych lecz są tylko z popękanym digitizerem. Prosiłbym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 masz pokazane, ze dotyk i wyświetlacz sa przyklejone, wiec oba trza zmienić mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A więc, poradziłem sobie bez filmiku ^^ JEst ok LCD działa. Lecz teraz nie działa dotyk :/ jak włożyć tą końcówkę od digitizera ?? :/ bo wchodzi i w pewnym momencie się zatrzymuje. Rozwiązałem problem ^^ Wsio działa ! Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witam. Mam pytanie jak wymienić wyświetlacz gdy digitizer działa i jest nienaruszony ? Szukałem filmików instruktażowych lecz są tylko z popękanym digitizerem. Prosiłbym o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi