NeoCM Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 [ACE 3 LTE GT-S7275R] ROOTowanie Jest to prosty sposób na wykonanie roota na Ace 3.Wykonujecie to na własne ryzyko. Wymagania:Sterowniki USBWłączony tryb debugowaniaProgram root ace III.rarInstrukcja:Pobieramy program Rozpakowujemy go na PC Podłączamy telefon pod port USB Uruchom program Wybieramy opcje jak powyżej Jeżeli poprosi o aktualizację superuSer - wykonaj. KoniecPS. sposób nie nabija licznika flashowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo_74 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 [ACE 3 LTE GT-S7275R] ROOTowanie Jest to prosty sposób na wykonanie roota na Ace 3.Wykonujecie to na własne ryzyko. Wymagania:Sterowniki USBWłączony tryb debugowaniaProgram root ace III.rarInstrukcja:Pobieramy program Rozpakowujemy go na PC Podłączamy telefon pod port USB Uruchom program 1 (1).png Wybieramy opcje jak powyżej Jeżeli poprosi o aktualizację superuSer - wykonaj. KoniecPS. sposób nie nabija licznika flashowań. To mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich serdecznie.Jestem trochę zielony w tych sprawach, ale udało mi się bezproblemowo zrobić root przy pomocy aplikacji VRoot (wersja angielska).Potem zainstalowałem superSU, zapytał o aktualizację binary no i lipa - niepowodzenie.Robiłem restart, re-root i ciągle to samo.Dodam, że ten VRoot (chyba on) zainstalował mi Kinguser-a v. 4.0.2.Czy może one się "gryzą"?Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 zrob wipe i wgraj poprzez cydie [ten program z poradnika] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo_74 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 zrob wipe i wgraj poprzez cydie [ten program z poradnika]No właśnie dlatego że Cydia nie potrafiła zrobić mi roota to wziąłem VRoota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi