Skuchaxx Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Posiadam telefon GT-S7560 (GT-S7560M jest to samo)Na developers telefon znajdziecie o nazwie Galaxy Ace IIx (2x)Kernel orginalny,Root,CWM Recovery 5.x.x (nie pamiętam)System bez brandlu (instalowany)Chciałbym przyśpieszyć ten telefon... (Greenify mało daje) Widziałem tutaj kernele, ale nie wiem czy coś nie będzie się gryźć...Chciałbym prosić o cokolwiek by przyspieszyć, a jednocześnie by zdobyć Rom bez błędówOff-mode charging does not work(Codziennie tel mi się rozladowywuje (max 3h work) )I by Wi-Fi działało.Posiadam zielonka 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Jakieś propozycje? Będę wdzięczny, gdy będzie jakiś CyaogenMod dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchaxx Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ahaa...A mam pytanko... Co byście zrobili z tym tel na moim miejscu? Kernela gdzieś tu widziałem na 1,3Ghz i jakiś kernel extreme 1,4Ghz. Ale wolę spytać expertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Sprzedali go pewnie jak najszybciej i kupili telefon który posiada lepsze wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skuchaxx
Posiadam telefon GT-S7560 (GT-S7560M jest to samo)
Na developers telefon znajdziecie o nazwie Galaxy Ace IIx (2x)
Kernel orginalny,
Root,
CWM Recovery 5.x.x (nie pamiętam)
System bez brandlu (instalowany)
Chciałbym przyśpieszyć ten telefon... (Greenify mało daje) Widziałem tutaj kernele, ale nie wiem czy coś nie będzie się gryźć...
Chciałbym prosić o cokolwiek by przyspieszyć, a jednocześnie by zdobyć Rom bez błędów
Off-mode charging does not work
(Codziennie tel mi się rozladowywuje (max 3h work) )
I by Wi-Fi działało.
Posiadam zielonka 4.0.4 Ice Cream Sandwich.
Jakieś propozycje? Będę wdzięczny, gdy będzie jakiś CyaogenMod dla mnie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi