EnJoy89 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witajcie ! Mam problem z bootloaderem :/ Czy w ogóle da się zablokować bootloader ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jest możliwość z tego co widzę.Musiałbyś pobrać stock recovery i je wgrać. Następnie poprzez wiersz poleceń musiałbyś zablokować bootloader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jest możliwość z tego co widzę.Musiałbyś pobrać stock recovery i je wgrać. Następnie poprzez wiersz poleceń musiałbyś zablokować bootloader. Nie działa. Muszę mieć roota i s-off. Na ten moment mam nieco większy problem . OS- ? Że brak ? telefon działa normalnie. I do tego na zielono pokazuje mi się taki komunikat. Potem normanie opcje BL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witajcie ! Mam problem z bootloaderem :/ Czy w ogóle da się zablokować bootloader ??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi