Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 CyanogenMod 11W końcu został wypuszczony na nasze Notatniki najbardziej znany custom rom pod Androida czyli mowa o CyanogenMod 10.1 , Najprawdopodobniej codziennie będzie on Aktualizowany Strefa Download: Rom: CyanogenMod Downloads (ta zielona ikonka obok nazwy to jest odniesienie do torrenta)Gapps: Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20121212-signed.zipMotywy: Official MEGA CM10 Theme Chooser Thread [564 THEMES] [uPDATED 12/21/12] - xda-developersBugi na dzień dzisiejszy: Zrzuty ekranuInstalacja: Potrzebne będą:1. CWM Recovery2 ok 200MB wolnego miejscaDobra no to zaczynamy: 1. Pobieramy i wrzucamy na telefon Rom i Gapps2. Wchodzimy w recovery (vol +, home, power)3. Robimy full wipe czyli: wipe factory reset, wipe cache, wipe Dalvic cache4. Przechodzimy do funkcji install rom from sd card, szukamy naszego CyanogenMod 10.1 i instalujemy5 Reboot6. opcjonalnie instalujemy Gapps (tak samo jak rom tylko bez wipe) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Siema czy mógłbyś trochę rozwinąć dokładniej swoją wypowiedz, bo nie bardzo rozumiem full wipe, gapps itp. Jestem jeszcze świeżakiem i potrzebuję prostszej instrukcji. Dzięki i życzę spokojnych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Powstanie w przszłości nowy temat "dla zielonych" - tam będą przedstawione odpowiedzi na takie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dzięki za świeżą informację, ale jak na razie to nie ma takiego działu i pytanie nie było kierowane do Ciebie. Widzę że sam jesteś świeżym adminem który nabija sobie posty i tyle. Jeśli nie masz pojęcia na dany temat i nic mądrego nie doradzisz to proszę zamilcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dział już jest.http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/forum/339-dla-zielonych/tam znajdziesz info o Gapps'ach. Co do Full wipe - chodzi o 'pełny format telefonu' (ja to Sobie tak tłumacze) Czyści on partycje w systemie które są zapisane w telefonie (informacjie o Kalendarzu, Notatkiach, Aplikacjach etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodus09 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dział już jest.http://forum.cyanoge...-dla-zielonych/tam znajdziesz info o Gapps'ach. Co do Full wipe - chodzi o 'pełny format telefonu' (ja to Sobie tak tłumacze) Czyści on partycje w systemie które są zapisane w telefonie (informacjie o Kalendarzu, Notatkiach, Aplikacjach etc)Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Przybylski Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jaki polecicie kernel do cm 11. Myślałem o agni ale mam problem że ściągnięciem. Ktoś używa? Ok. Poradziłem sobie. Post do skasowania. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Rypiński Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 linki padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Tego już nie znajdziesz. Poszukaj LineageOS - dawniej CyanogenMod, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi