valkollos Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Spędzając czas na forum widzę świetne romy na galaxy core duos.Niestety jestem użytkownikiem zwykłego core.Czy mogę wgrywać romy z core duos? Czy nie uszkodzę telefonu w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Możesz uszkodzić.Tylko Recovery i root pasuje do twojego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Instalowałem ostatnio ROM z galaxy core duos na zwykłym core i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomku77 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam. Chodzi o to, żeby zainstalować aplikację BLN Control. Mam Core Duos i8262, root zrobiony i pewnie potrzebny jest jeszcze inny rom. Teraz mam Androida 4.1.2. Myślę, że po zainstalowaniu odpowiedniego romu, aplikacja zadziała i będę miał diodę powiadomień z dolnych przycisków. Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi