dasiek Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Aplikacja najprawdopodobniej działa na innych telefonach, które mają nakładkę LG. Prosta Aplikacja dzięki której możemy zmienić lockscreen oraz wygląd z "białego" na standardowy AOSP. Myślę że jest ona dosyć "intuicyjna" Download : https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.cheqoladowy.AOSPlauncherL5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daaasek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 siemka mi to nic nie zmienia mam lg l5 e610 i rom jb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wgraj cyanogenmoda A odnosnie apki, roota masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Na cmie apka nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 @dasiekPodejrzewałem, ale cm ma aosp lockscreen donyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tak, wiem, apke stworzylem dlatego, bo jeat luka w nakladce lg, a poza tym, cm 10.2 strasznie mulil. Byc moze z 11 albo 12 tego prblemu nie byloby, ale nie mialem okazji przetestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi