dasiek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Recovery na nasze L3'ki download :CWM Recovery :http://www.mediafire.com/?ra47ba7by97km12UWAGA!Nie biorę Odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia telefonu. Wszystko wykonujesz na własną ręke.!Upewnij się czy na komputerze masz zainstalowane sterowniki do Obsługi Twojego telefonu! (adb)Instalacja :1)Ściagniętą Paczkę Rozpakuj i przejdź do rozpakowanych plików.2)W Swoim L3 włącz Debugowanie USB (Ustawienia -> Aplikacje -> Dla programistów - > Debugowanie USB -> Tak)3)Podłącz Twój telefon do komputera4) Włącz instalacje plikiem CMW_Installer.batINFO Telefon w trakcie instalacji może się 3-5 razy zrestartować. Kiedy w okienku wyskoczy napis DONE instalacja zostanie zakończonaW ten oto sposób na Twoim L3 jest zainstalowane Recovery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shutter_ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Podłączyć telefon w trybie Oprogramowanie PC tak ? //edit: Dobra juz wiem. ale dla potomnych poprawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieq03 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) A nie prosciej pobrac Rom manager z google play i tam >fleszuj recovery>lge400 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez macieq03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Root! Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Siemanko! Zainstalowałem CWM Recovery dzięki temu poradnikowi, ale jak go włączam kombinacją Vol Up + Power + Home (nie mam pojęcia, dlaczego jest taka, a przy tej kombinacji z Vol Down to mi się włączają ustawienia fabryczne) to mi wyskakuje okienko z napisem "Notice" i narysowane jest, żeby niczego nie dotykać. Czy każdy tak ma? Proszę o odpowiedź. Pokoik PS. Wyciapane z mojego el-trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Użyj Terminal Emulatora i sprawdź po wspisaniu su , a potem reboot recovery czy ono się pokaże. jak tak - to znaczy że inna kombinacja jest,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Root! Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Już nie ważne - zflaszowałem CWM Recovery przez ROM Manager i działa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 U mnie zaś ekran miga na sekunde na biało po czym nic sie nie dzieje. Edit:ROM Manager i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotison Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja nie mogę zainstalować tym sposobem. Jak próbuję sflaszować przez RomManagera, to wyskakuje, że się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 adb masz zainstalowane i skonfigurowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotison Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zainstalowane tak. Jak je skonfigurować?Jednak nie. Instaluję z poradnika, jak skończę to edytuję znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Niby mam napis CWM flashed, ale gdy chce do niego wejść (vol - + home + power) to pojawia sie na ułamek sekundy obrazek androida i pasek ładowania jakby i sie resetuje, ktoś coś poradzi? EDIT. Okazało się że przyciski nie działają do końca, przez rom menagera udało się uruchomić :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spakerni Erni Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam,niestety u mnie to nie działa na romie 2.3.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Koperfield Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 W dniu 17.07.2014 o 10:10, kotison napisał: Ja nie mogę zainstalować tym sposobem. Jak próbuję sflaszować przez RomManagera, to wyskakuje, że się nie udało. znalazł ktoś na to sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi