NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 [OnePlus ONE] OnePlus One Toolbox [ROOT/CWM/TWRP/Unlock BL/etc/] Jest to program dzięki któremu:Odblokujesz bootloaderWgrasz CWM/TWRPWykonasz ROOTaWgrasz sterowniki USBZainstalujesz ROM CM 11S Pobierz:http://inthiaano.com/oneplus-one-toolbox/ Instrukcja:Pobierz Zainstaluj Odpal program i wybierz opcje z okien dialogowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliens Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 witam panowie , i niestetety nie moge za Chiny władowac TWRP do mojega one, Win,7 stery sa bo sie komunikuje z kompem robie jak na filmach z YT no niestety nic mi nie wychodzi jedynie tylko o ze telefon do ustawien fabrycznych sie załadował.. ..moze ktos nagrałby jakis tutetk po polsku.. udaje mi sie tylko do momentu fastboot oem unlock potem juz nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 bootloader udało Ci się odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliens Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 zebym to ja wiedział robiąc komendy fastboot oem wychidzi ja na filmiku z ktorego korzystałem i po tym momencie robie wszysko jak na filmie i jakos nic sie nie dzieje robiłem wg. tego do czasu filmu 3.50 min jest ok pozniej juz niewiem nic nie wychodzinaowie niemam juz cierpliwosci ,wszystko robie jak jest pokazane na filmikach ,komndy działaja tylko jedna rzecz nie wchodzi ,fastboot flash revovery... tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi