xJacub Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 dlaczego jak zablokuje telefon mam biały ekran i jeszcze raz nacisne power to juz normalnie mam blokade zamiast czarnego mam białe i jak klikne to 2 razy musze kliknąc power i mi się kolory takie dziwne robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowelin Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Wszystko pieknie fajnie ale czeemu nie mam google play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Zainstalowałes Gapps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek Łańcuch Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dodam jeszcze by tel mial dostep do root z apk Super User a jak komus nie dziala CWM Recovery polecam sciagnac ROM Manager i tam CWM Recovery sflashowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A co z aparatem ? Działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie trzeba łamać bootloadera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jak przytrzymuje te przyciski to wyskakuje mi szare tło napis Notice i jakiś obrazek z telefonem i zakazem podłączania telefonu do komputera chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Napewno wgrałeś poprawnie cwm? Robisz to z odłączonym telefonem od kabla usb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwoj79 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam mam pytanie co z rozszerzeniem KDZ gdzie to wrzucić jak uruchomić przydało by się gdyby ktoś poradnik dla zupełnego laika zrobił od zera co jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xemell Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wszystko ładnie chodzi, jestem w 100 % zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszczolica Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Strona się nie włącza. Ma ktoś ten plik zip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi