Cothalup Bartosz Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czy na GT-S7580 jest już Cyanogenmod 11 lub czy ten na GT-S7560 będzie działać poprawnie? A jeśli nie ma to jakieś inne oprogramowanie zastępcze godne polecenia.P.S. To mój pierwszy telefon z androidem a więc wybaczcie za dziecinne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nie widzę zbytnio romów na ten telefon.Przeważnie zmodowane są stocki.Niestety seria Trend nie cieszy się dużym supportem kolego. ps. nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cothalup Bartosz Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ok. Dziękuję za odpowiedź.Pisałem ponieważ w moim siadło wifi i kolega mi powiedział że upgrade do androida 4.4 rozwiązuje ten problem. Niestety nic nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Spróbuj zrobić wipe cache i dalvik-cache, a jeśli nie masz CWM, to spróbuj przywrócić telefon do stanu fabrycznego (kilka razy mi pomogło ).Gdybyś mógł, to opisz dokładniej, co się dzieje z WiFi skoro nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cothalup Bartosz
Czy na GT-S7580 jest już Cyanogenmod 11 lub czy ten na GT-S7560 będzie działać poprawnie? A jeśli nie ma to jakieś inne oprogramowanie zastępcze godne polecenia.
P.S. To mój pierwszy telefon z androidem a więc wybaczcie za dziecinne pytania.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi