festyn Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 z Tego pospiechu i zamieszania przy wgrywaniu tego roma zapomnialem zrobic backup poprzedniego systemu.. jest teraz jakas mozliwosc powrocenia do orginalnego softa od htc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jedynie zainstalowanie oficjalnego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 no tak tylko teraz pytanie skad go wezme ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Musisz poszukać, a może znajdziesz A jeśli nie musi to być oficjalny romik to zainstaluj sobie CyanogenMod`a: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3010-desire-300-cyanogenmod-10-nieoficjalna-wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ale stary sluchaj zainstalowalem tego roma i brakuje wielu rzeczy nawet glupiego play store nie ma a gdy sie go doinstaluje to nawet sie wlaczyc nie chce bo nonstop go wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Zainstaluj jeszcze raz rom z full wipe, a potem minimalne gappsy dla andka 4.1.2, mi zawsze działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 znalazlem gapps pod cm 10 wlasnie sciagam, no sporoboje i jeszcze jedno pytanie bo mam dodatkowo w cm jakis file menager ale nie czyta mi w nim karty pamieci.. i nie wiem ocb -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A w ogóle czyta ci kartę pamięci?Jak nie to format karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 czyta problem rozwiazany poprostu menadzer plikow nie dawal karty jako pierwszej i trzeba bylo przelaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 o boże.. ludzie ale macie problemy..Ja polecam zainstalować Xplore.... to taki manager gdzie wszystko widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 festyn Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 nie no chodzilo mi o to ze w tym romie za kazdym razem trzeba przestawiac, jaki by to nie byl menadzer i sie troche przestraszylem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
festyn
z Tego pospiechu i zamieszania przy wgrywaniu tego roma zapomnialem zrobic backup poprzedniego systemu.. jest teraz jakas mozliwosc powrocenia do orginalnego softa od htc ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi