Silense Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wpisujcie tu błędy jakie zauważyliście po aktualizacji. Mogą to być również np spadki wydajności czy np. Jakaś aplikacja nie działa. Z mojej strony już trochę błędów zauważyłem. Pierwsze jest takie że mega szybko bateria pada. Po pierwszej minuCie od naładowania już 2% baterii mniej. Następne jest to że jak klikam W Internecie quick button to zamiast zminimalizować to pojawia się menedżer ostatniCh aplikacji w które wchodziłem. Następnie i to największy błąd bo jak pisze obojętnie jaką wiadomość to wycina mi kawałek zdania np. Ja. I ten wyraz ja pojawia się po prawej stronIe od czcionki. Kolejny błąd to automatyczne wyskakiwanie dużej litery w środku słowa jak można zauważyć w moim poście. Weźcie napiszcie z t9 wyraz "Internecie" albo automatycznie I zobaczycie co wyjdzie. Jak pisze internet wyskakuje InterNecieeO A jak automatycznie to automatYcznieczniW: Zamiast kropki pojawia się dwukropek. Co do zasady pisania to pojawia się to gdy pisze szybko. A wy co zauważYliście ? Dodam że już raz tel sam miał reset i jak kończę pisać temat to mam 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 co do baterii, to nie błąd systemu a brak kalibracji baterii po upgrade i przed softu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 http://aplikacje.komorkomania.pl/2012/01/15/kalibrowanie-baterii-androida-to-nieprawdziwy-mit I skończ z tym niby kalibrowaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 to sztuczne kalibrowanie za pomocą aplikacji i prawda do tego typu kalibracji, lecz ja mówie o manualnym kalibrowaniu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Silense a jaka wersja KK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 dla tego modelu jest jedna tylko... 20a = 4.4.2 PS: play już wydał "swój" soft http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A spróbuj wyłączyć usługi google play , one często są w pamięci i zużywają zasoby bez twojej wiedy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 nie wyłączysz ich całkowicie bo sa pisane w języku QIO, wyłączenie to uśpienie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tak czy owak, manualne czy automatyczne kalibrowanie nic nie daje. Widzę trochu niedopracowany system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A downgrade nie mozesz zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tak czy owak, manualne czy automatyczne kalibrowanie nic nie daje. Widzę trochu niedopracowany system.bzdura, daje ale trzeba umiec kalibrować ogniwo od nowości a nie po roku bo takie ogniwa już sa upośledzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryzu1911 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam. Ile macie pamięci RAM po zainstalowaniu aktualizacji bo ja mam 590 mb a było chyba 768. Czyżby jakiś błąd instalacji i jak go naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 a system to co? nigdy nie masz pełnej pojemnosci ram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No dokładnie, system bierze dla siebie pewną część RAM`u Przykładowo jak urządzenie ma 512MB RAM, to po odebraniu pewnej części przez system zostaje zwykle mniej więcej 380MB dla aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dokładnie. Ja mam zainstalowane czołgi więc wolnego ramu głównie mam 364. Staram się nie syfić systemu jakimiś aplikacjami które są dla mnie zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 wyłacz jeszcze firmowe ^^ zwolnisz ram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A co wam da większa ilość ram?I tak się zapełni innymi aplikacjami w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 w tym sek, jak wylączysz/usuniesz procesy w tle ZBEDNE to wiecej wolnej przestrzeni ma system i aplikacje niezbędne, mniej procesów tle, mniejsze obciażenie cpu = dłuzej bateria działa i wygodniej sie operuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Bateria baterią Ale wkurza mnie że litery same się powiększają w środku lub na końcu wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 słownik wyłacz ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozi17pl Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ja również miałem problemy z baterią po aktualizacji ,po krótkim czasie użytkowania wruciłem do 4.1.2 rozwiązał ktoś już ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Po kilku dniach powinno się ustabilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ja również miałem problemy z baterią po aktualizacji ,po krótkim czasie użytkowania wruciłem do 4.1.2 rozwiązał ktoś już ten problem ?kalibracja naprawi problem bo to wina błednego korzystania z akumulatora przez użytkownika i braku wiedzy elementarnej i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tu mały poradnik [Kalibracja baterii.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi