morderca5998 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam, jest tak jak w tytule czyli poszukuje innego firmwaru na tego fona .Pobrałem już rom z galaxy trend plus ale nie działa , wgrywałem go przez odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To nie pobieraj romu który nie jest przeznaczony na Twój telefon. Będę pomocny gdy prześlę Tobie link do forum!? Ciężko używać wyszukiwarki telefonów? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/728-cm-romy-mody/ Wszystkie romy które mają zaznaczone w nazwie Galaxy Trend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xGen Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wgrywając soft do nie tego telefonu powoduje zamianę telefonu w przycisk do papieru (i to dosłownie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morderca5998
Witam, jest tak jak w tytule czyli poszukuje innego firmwaru na tego fona .Pobrałem już rom z galaxy trend plus ale nie działa , wgrywałem go przez odina.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi