Eriko88888 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Już z 10 miesięcy mam cm9 nightly i ciągle mi przeszkadza to że wszystko jest ciemniejsze np.jak jest noc w minkrafcie to nic nie widze i jak chce zrobić zdjecie to też.[emoji9] [emoji16] Wysłane z mojego LG-E400 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Zły dział - przenoszę-----------------------------Zła nazwa tematu-----------------------------Możesz wyjaśnić to jakoś lepiej? Nie bardzo wiem, o co chodzi... Co jest ciemniejsze? Gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eriko88888 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Powiedzmy że gram w minecrafta i nic nie widze gdy jest noc oraz wszystkie zdjęcia sąciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Yyy, no mi się wydaje, że jest ok Może rozjaśnij ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Rozjaśnij ekran na full, najlepiej zrób zdjęcie wyświetlacza gdy coś takiego ma miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eriko88888 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Mam na full[emoji9] [emoji16] [emoji79] Tam jest normalnie jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 na moje jest okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 A próbowałeś robić wipe data, cache/full wipe albo zmienić system?@NeoCM mi też się tak wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tak pada światło.Matryca troszkie inaczej "widzi" otoczenie. Ona je rejestruje cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Spróbuj zmienić ROM, z tego, co wiem, to na L3 jest już CM11 jakiś A tak od siebie dodam, że jeśli zrobisz jeszcze jeden wątek ze złym tematem i w złym dziale, to załatwię Ci ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 L3 to starsza generacja i najniższa klasa, nie oczekujcie cudów jak chodzi o aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na moje oko autor do okulisty niech się wybierze:) wszyscy widzą że jest tylko nie on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Eriko88888
Już z 10 miesięcy mam cm9 nightly i ciągle mi przeszkadza to że wszystko jest ciemniejsze np.jak jest noc w minkrafcie to nic nie widze i jak chce zrobić zdjecie to też.[emoji9] [emoji16]
Wysłane z mojego LG-E400 przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi