EnJoy89 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam!Nurtuje mnie jedno. Od jakiegos czasu próbuję zmienić zegar na ekranie blokady ale mi nie wychodzi :/ Jak zmienić chociaż czionkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Psycho349 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 O ile pamiętam musisz wejść w Ustawienia>Moje urządzenie>Ekran blokady>Widżety(coś w tym stylu, angielska nazwa to "Lock screen widgets"). W zakładce z widżetami będziesz mógł zmienić rozmiar, czcionkę, kolor napisu "Towarzysz Życia" i możesz jeszcze tam zlikwidować zegar i datę z ekranu blokady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witam!
Nurtuje mnie jedno. Od jakiegos czasu próbuję zmienić zegar na ekranie blokady ale mi nie wychodzi :/ Jak zmienić chociaż czionkę??
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi