ElDuce Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam, mam taki mały problem w telefoniePodczas gdy go nie używam to co jakiś czas sam wibruje tak jak bym dostał jakieś powiadomienie, a nic nie dostaje. Wiem że kiedyś miałem coś takiego już ale nie pamiętam co wtedy zrobiłem z nim...Prosiłbym o jakieś rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Może to być błąd związany z firmware.CHyba, że masz jakąś aplikacje co ci się psoci.Ale wiem, że Samsungi (niektóre) mają takie "przypomnienie" i tak sobie wibrują z tego wzgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Sprawdź czy to nie przez jakieś procesy w tle, może to też być humor touchwiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Sprawdzałem i nic;/ Wczoraj ani razu nie wibrował sam z siebie, zobaczymy co dzisiaj będzieAle mam jakieś dziwne wrażenie że on wibruje jak zgubi zasięg i jak go złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Tu musisz być pewny czy tak jest. PS. masz w Play ? to może być normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nie jednak to nie zasięg. Tak mam w play. Ale dodam że zanim oddałem telefon na gwarancję to było ok zero wibracji. W serwisie mi płytę główną wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No to może coś spieprzyli xDNapisz do serwisu maila, czy takie 'wibracje samoistne' obejmuje gwarancja i jeśli tak - odeślij telefon, bo może to być coś z płytą główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 to dlaczego piszesz w pierwszym poście, iż sam wibruje>? A teraz nie wibruje wogóle? Ktoś tu przeinacza fakty.. mamy się domyślać co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kumpel ma Note`a 3, też ma sieć Play i nie ma żadnych wibracji... No chyba, że sobie ustawi @ElDuce Powinieneś o tym napisać w pierwszym poście, że zaczęło się tak dziać dopiero po przyjściu telefonu z serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 to dlaczego piszesz w pierwszym poście, iż sam wibruje>? A teraz nie wibruje wogóle?Ktoś tu przeinacza fakty.. mamy się domyślać co się stało?Raz wibruje a raz nie. Czytaj wszystko co napisane jest. Nie napisałem ze nie wibruje juz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Te zdanie przeczy temu co piszesz Ale dodam że zanim oddałem telefon na gwarancję to było ok zero wibracji. Więc radzę jaśniej używać słów zdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No to logiczne. Piszę o obecnej sytuacji a nie o poprzedniej. Wspominałem tylko jak wcześniej było i już. A problem jest w chwili obecnej i tego się trzymajmy. Wibruje samoczynnie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Masz roota i CWM? Jak tak, to zrób sobie kopię zapasową i full wipe, a jeśli nie masz, bo szkoda Ci gwarancji i Knoxa, to zrób jakieś backupy na kartę pamięci i powrót do ustawień fabrycznych, być może jakaś aplikacja psoci...Nie daje mi spokoju fakt, że telefon zaczął wibrować dopiero po serwisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Knoxa ma..Jak zrobi roota to ma po gwarancji.Nie da się tego naprawić ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Szczerze zastanawiałem się nad rootem ale stwierdziłem że mi to zupełnie niepotrzebne bo telefon szybko działa i nie ma z nim problemów. Jedyne co mnie wkurza czasem to ta wibracja no tego się nie da po dłuższym czasie znieść... Nowe informacje mam. Pewne jest że wibruje podczas połączenia z internetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jakiś proces działający w tle, który pobiera i ustawia jakieś informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Właśnie nie ma nic takiego. Ja mam bardzo mało aplikacji na telefonie i zawsze mam te same aplikacje. To takie trochę dziwne. Chyba że jedna z nich się po prostu wysypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wydaje mi się, że jest to problem z firmware'm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ElDuce Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wibracja występuje podczas połączenia z internetem więc chyba nie FW tu winne jest. Moje podejrzenie pada na Tapatalk. Odpowiedzi ludzie piszą przyjdzie komunikat wejdę na forum i za chwilę wibracja. Wydaje mi się ze wibruje jak ktoś odpowie na post przeze mnie subskrubowany ale nie przychodzi wtedy powiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ElDuce
Witam, mam taki mały problem w telefonie
Podczas gdy go nie używam to co jakiś czas sam wibruje tak jak bym dostał jakieś powiadomienie, a nic nie dostaje. Wiem że kiedyś miałem coś takiego już ale nie pamiętam co wtedy zrobiłem z nim...
Prosiłbym o jakieś rady
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi