EnJoy89 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam. Zamierzam oddać telefon na gwarancję ale. No właśnie ale.. Próbowałem rootować tel. I niestety tylko odblokowałem bootloader. Jak przywrócić stan pudełkowy telefonu?? Telefon zakupiony w play'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Na samym początku spróbuj wgrać orginalny rom, a następnie zablokuj bootloader. W ciągu 1-2 tygodni będę odsyłał HTC One również będę przywracał do wersji pudełkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) A skąd pobrać i jak wgrać taki rom?? Bo bootloader rozumiem blokuje tak jak odblokowywałem?? Edytowane 9 Października 2014 przez Pawliniak Nie cytujemy całych wpisów. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Soft https://drive.google.com/folderview?id=0B6WBFlAKqe30RWc5S2tXZjFuN28&&tid=0B6WBFlAKqe30TjRLa2Qxa0toYlU Nie wiem jeszcze jak zablokować. Może ktoś inny pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Rozumiem że to soft z brandem Play?? Myślę źe blokowanie bootloadera to te same czynności co przy odbloku. Tylko że w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witam. Zamierzam oddać telefon na gwarancję ale. No właśnie ale.. Próbowałem rootować tel. I niestety tylko odblokowałem bootloader. Jak przywrócić stan pudełkowy telefonu?? Telefon zakupiony w play'u.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi