fighterziom Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mam problem z tym modelem. Telefon resetuje sie przy wykonywaniu polaczenia oraz nawet ktos dzwoni do mnie. Moge pisac smsy. Wymienilem softa-nie pomogło. Karta sim sprawna... Sprawdzalem na takim samym modelu. Ma ktos jakies pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Skoro zmieniałeś soft i nie pomogło to pozostaje gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fighterziom
Mam problem z tym modelem. Telefon resetuje sie przy wykonywaniu polaczenia oraz nawet ktos dzwoni do mnie. Moge pisac smsy. Wymienilem softa-nie pomogło. Karta sim sprawna... Sprawdzalem na takim samym modelu.
Ma ktos jakies pomysly
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi