NeoCM Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wkońcu nadszedł czas, iż G Flex dostał aktualizację do Kit Kat.Bazuje na tej samej wersji firmware co inne v20a Sama instalka waży ok 630Mb. Zmiany:lepsza realcja na wybudzanietelefon znacznie przyśpieszyłanimacje chodzą szybciejlepsze rozpoznawanie mowy (np w smsach łapie słowa jak się szybko mówi- samsung tu nie ma polotu)Wygląd się praktycznie nie zmienił. Moty Flex nie wnosi nowości.LG dodał kilka aplikacji, wieli plus za te rozpoznawanie mowy... Co do reszty mogę wypowiedzieć się później ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 a jaka wersja? 4.4.2? aaa widze teraz ^^ z rana ślepy jestem ale jak wrażenia pierwsze, ile trwał proces aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Pobierało się ok 45 min (wolno) a sama aktualizacja 4 minuty. No nie stety 4.4.2 K.K, a nie 4.4.4... ale zawsze to kit kat Pobierało się ok 45 min (wolno) a sama aktualizacja 4 minuty. No nie stety 4.4.2 K.K, a nie 4.4.4... ale zawsze to kit kat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 dokładnie, lepiej 4.4.2 niz żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Teraz czekam na root-a i będę mógł wgrać launcher z g3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASUSGTX Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Mam takie pytanie. Mam flexa(D955) lecz w wersji 4.2.2. Program LG Mobile Support tool ani telefon nie wykrywa mi aktualizacji. Pytanie czy można inaczej go zaktualizować?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 LG Flashtoolem jedynieTap, tap, tap - morsem z Galaxy S 3 Mini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi