Pawliniak Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 CyanogenMod 10 Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2943-krugermatz-live-cwm-recovery-6032/ Pliki do pobrania:https://drive.google.com/uc?id=0B4je4NL1QuLwdFZCLVQxOVYyNU0&export=downloadhttps://docs.google.com/uc?authuser=0&id=0B4je4NL1QuLwalNRdHZoNC1zUVE&export=download Instrukcja:Spełniamy wymagania Pobieramy pliki i umieszczamy je na telefonie Robimy kopie (nie wymagane) Wykonujemy wipe/ factory reset, a następnie wipe dalvik / cache Instalujemy cyanogenmoda Instalujemy gappsy Uruchamiamy ponownieŹródło: xda-developers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolejne rzeczy na LIVE... Czy można by opracować coś na LIVE2, zaczynając od zwykłego roota? :'( po aktualizacji do 4.4.2 nawet iRoot wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie ten tenamt kolego! Jeżeli potrzebujesz pomocy utwórz oddzielny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybeek PL Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak to się ma do Kruger&Matz MIST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Kolego tak samo jak "rum do "rumaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadRed Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam! Czy można dodać trochę precyzji temu samouczkowi? Po spełnieniu wymagań nie pojawia się żaden klawisz z napisem "Instalacja cyanogena". Nie wiem czy kolejne kroki mam zrobić z poziomu recovery mode czy jakoś inaczej. Można prosić o jakieś sprecyzowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam. Nie do końca rozumiem, co masz na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 @quadRed Masz zainstalowane CWM czy jakiekolwiek inne recovery na ten telefon? Instalacje przeprowadza się w CWM >install zip >wybierasz pliczek >potwierdzasz >gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadRed Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dziękuję Tak zrobiłem. Ktoś może jest mi jeszcze w stanie podpowiedzieć, bo cyan śmiga ale antena zdaje się nie funkcjonować tj. brak zasięgu i nie ma możliwości wyszukania operatorów i sieci. Plus nie da się aktualizować aplikacji. Robiłem wszystko step-by-step przez cwm. Gapps mam zainstalowane. Być może to normalne lub coś jest nieaktualne? Może ktoś się orientuje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi