helpp potrzebuje pomocy telefon zaczął dziwnie reagować na dotyk wariował chciałem przywrócić system z daty z lipca wszedłem w recowery zrobiłem przywracanie z bacupa i po restarcie telefon tylko sie uruchamia do planszy biała z napisem chiński znaczek-3G WO i natej planszy ..... sie zatrzymuje i dalej nic nie ładuje zeby wyłaczyc trzeba wyjac baterie . --- w czasie włączania i trzymania przycisku + telefon w chodzi w czarna plansze i widnieje
0.board test 1. current test 2.RF test 3.test flow 4.sd update 5.erase userdata 6.advance format userdata 7.format internal SD 8.copy pre-source 9.reboot
Pytanie
Jack Noly
helpp potrzebuje pomocy telefon zaczął dziwnie reagować na dotyk wariował chciałem przywrócić system z daty z lipca wszedłem w recowery zrobiłem przywracanie z bacupa i po restarcie telefon tylko sie uruchamia do planszy biała z napisem chiński znaczek-3G WO i natej planszy ..... sie zatrzymuje i dalej nic nie ładuje zeby wyłaczyc trzeba wyjac baterie .
--- w czasie włączania i trzymania przycisku + telefon w chodzi w czarna plansze i widnieje
0.board test
1. current test
2.RF test
3.test flow
4.sd update
5.erase userdata
6.advance format userdata
7.format internal SD
8.copy pre-source 9.reboot
enter back
jak go przywrócic do zycia ??prosze o pomoc
dodaje fotki