Provectus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 [LG L7 II] Rom L7 II V10I Jelly Belly 4.1.2 Wymagania: LG KDZ Updater ROM Sterowniki do naszego LG Instalacja: 1. Pobieramy i instalujemy sterowniki LG Mobile 2. Pobieramy LG KDZ Updater 3. Wypakowujemy LG KDZ Updater i z folderu "KDZ_FW_UPD_EN" instalujemy "msxml.msi" 3. Pobieramy najnowszy oficjalny firmware 4. Z folderu "KDZ_FW_UPD_EN" uruchamiamy "KDZ_FW_UPD.exe" z prawami administratora. 5. W programie ustawiamy Type: 3GQCT i PhoneMode: DIAG. Wyszukujemy nasz plik firmware z rozszerzeniem *.kdz. 6. Podłączamy Nasz telefon z włączonym trybem debugowania (Ustawienia->Opcje dla programistów->zaznaczamy "Debugowanie USB" i "Zezwalaj na pozorowanie położenia") przy podłączeniu zmieniamy na "oprogramowanie LG" i w Windowsie klikamy "Launch software update". 7. Proces trwa do 10 minut a Nasz LG uruchamia się w trybie awaryjnym z żółtym tłem, wygląda niepokojąco, ale nie ma co się martwić, to dobry znak. 8. Po samoczynnym zrestartowaniu Nasz LG się aktualizuję, jak tylko załączy się zróbmy Hard Reset --> Wyłączamy Tel i przytrzymujemy przez 5-10sek Przycisk ściszania+Przycisk Memo+Przycisk zasilania, lub w sofcie: Ustawienia - Kopia zapasowa i resetowanie-Ustawienia fabryczne Nie odpowiadam za ewentualnie uszkodzenia. Testowane zostało przeze mnie na Windows'ie 8.1x64 i przed wgraniem niebrandowalnego softu posiadałem V10E od Play'a i jestem w pełni zadowolny z tej zmiany! Download: ROM10I KDZ Update Sterowniki USB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Można prosić o reupload romu V10I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 wieczorem bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiroIng Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Koledzy, proszę o pomoc bo nie wiem gdzie zadać pytanie. Dlaczego przy próbie wgrania jakiegokolwiek softu wyskakuje mi błąd jak poniżej. Na obecnym sofcie znika mi sygnał gps i zasięg podczas podłączenia telefonu do ładowania... Nie wiem czy zmiana oprogr. coś pomoże...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Sprawdź sterowniki i wyłącz lg modem w menadżerze urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 u mnie wszystko bylo ok teraz chcialam wgrac nowe firmware i pokazuje mi kdz ze telefonu nie widzii help meee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Sprawdź kabel usb jak i port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi