Mattia Rizzardi Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Probowakem wgrac cyana orzez wiele metod, przez recovery i odina ale to nic nie pomaga mam ciagle androida. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Może łaskawie napiszesz co robiłeś ? Pro po twój telefon nazwą kodową ma GT-i9105p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mattia Rizzardi Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Może łaskawie napiszesz co robiłeś ?Pro po twój telefon nazwą kodową ma GT-i9105pA wiec tak. Robie reset fona daje na pc cyna robie go odinem. Spoko instalacja sie zribila ale jak wlaczam to mi pokazuje sie sustem tak jak wczesniej. PomocyPs mam roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mattia Rizzardi
Probowakem wgrac cyana orzez wiele metod, przez recovery i odina ale to nic nie pomaga mam ciagle androida. Pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi