NeoCM Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 [LG L7 II] GhostRom L7 II/AOGP Jest to jeden z nielicznych custom romów dla LG L7II oparty na stocku a dokładnie na wersji V10J Info o romie: Fully deodexedQslide apps enabled in status barKK launcherSnap camera HDRSnap galleryAOSP LockscreenCPU controlclean music player, very slim music playerBootAnimation and Shootdown animation changed: KitKat Stock (4.4.x)Build.prop tweaksAndroid L keyboardInit.d supportRemoved GAppsLG apps removed Wymagania:odblokowany bootloaderROOTCWMInstalacja:Pobierz rom Wrzuć rom na karte pamięci Wyłacz telefon Uruchom tryb recovery WYkonaj kopie zapasową Pełne wipe Zainstaluj ROM RebootPobierz:Wersja 1.1 : https://mega.co.nz/#!CNU1GTBR!0cQ03bHDtBzfBiOFFjFFWZ2EEG0OqE3WNwXHBqFTgng xda: http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7-l9-ii/development/l7ii-ghostrom-l7-ii-lallo29-t2812473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 10j jest niestabilna, był to prototyp lepiej było uzyć 10i tak na marginesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 V10J niestabilna? Bzdura. Od kilku miesięcy mam V10J i działa szybko, stabilnie, no i bateria dłużej trzyma, niż na poprzednich wersjach romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 V10J niestabilna? Bzdura. Od kilku miesięcy mam V10J i działa szybko, stabilnie, no i bateria dłużej trzyma, niż na poprzednich wersjach romu. 10j jest niestabilna w zachowaniu wykonawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 No dobra. Czym się różni wersja "i" od "j", prócz literką? Ja jestem zadowolony z szybkości działania, jak i pracy na V10J. Problemów nigdy nie doznałem na J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 J to beta wersji I która została porzucona na rzecz KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Okej, dzięki za informacje. Przekonałeś mnie, żeby przeinstalować z J na I.Masz działający link do V10I? Wszystkie padły, łącznie ze stroną LG FIrmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 mam ale problem z upieciem haha, w nocy upne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Okej, dzięki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi