Siege Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witajcie Panowie,mam pytanie jak w temacie - jaki ROM jest najlepszą bazą pod CM11?Ma w ogóle jakieś znaczenie? Macie jakies doświadczenie w tym zakresie?Bardzo mi się spodobał CM, ale musze na chwilę wrócic do stockowego ROMU, żeby odzyskać dane z KIESa (da się tak?) i potem na bank znowu instaluję CM. Trochę szkoda mi pilota Samsung WatchOn, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam. A tak spytam? A jakie to dane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Tylko się nie śmiej Zrobiłem sobie kopię zapasową wszystkiego - kontakty, wiadomości, połączenia aplikacje i chyba coś tam jeszcze - wszystko w jednym backupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kontakty można wrzucić na konto google. Ja tak mam i się nie martwię, że zginą.Co do wiadomości to inaczej ich nie przywrócisz.Chociaż są już aplikacje, co robią takie backapy- ale to bez sensu. Co do romów.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development Poleciłbym Ci liquid smooth lub slimkat. To są romy na bazie AOKP ale w nich nigdy nie będziesz miał takich aplikacji jak w stockach. Zostaje jeszcze opcja zrootowanego stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dlatego muszę wrócić na chwilę do stocka - człowiek się uczy na błędach Sprawdzę te ROMy, dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi