doubleS Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 miesiac temu kupilam telefon acer liquid z5. Android 4.2.2 Jelly Bean . wszytsko ladnie pieknie az do teraz.gdy chce zrobic zdjecie wyskakuje mi info. ;'" nie mozna nawiazac polaczenia z aparatem" zresetowalam telprzywrocilam wszytskie ustawienia fabryczne i nic. nie wiem co robic. a dodam ze na telefonach za bardzo sienie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zainstaluj sobie jakąś inną aplikacje np. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
doubleS
miesiac temu kupilam telefon acer liquid z5. Android 4.2.2 Jelly Bean . wszytsko ladnie pieknie az do teraz.
gdy chce zrobic zdjecie wyskakuje mi info. ;'" nie mozna nawiazac polaczenia z aparatem" zresetowalam tel
przywrocilam wszytskie ustawienia fabryczne i nic. nie wiem co robic. a dodam ze na telefonach za bardzo sie
nie znam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi