Bartek Kuzij Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam mam problem cyanogenmod installer nie widzi mojego telefonu czy na pentagramie x5 wgl. da sie go zainstalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nic dziwnego, że Installer nie widzi Twojego telefonu, po prostu nie jest on wspierany Z tego, co widzę, na XDA też nie ma żadnych ROM`ów na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek Kuzij Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 okej dzieki mam nadzieje że w nie dalekiej przyszłości będzie i on wspierany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mało popularny telefon. Raczej nigdy nie będzie nic ciekawego na niego. Radzę zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartek Kuzij
Witam mam problem cyanogenmod installer nie widzi mojego telefonu czy na pentagramie x5 wgl. da sie go zainstalować ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi