mrcin94 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam.Właśnie pojawiła się stabilna wersja CM10 na Samsunga Galaxy S II. Jeszcze nie miałem styczności z cyanogenmod. Mógłbym prosić o pomoc w zainstalowaniu romu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrcin94 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dziękuje za pomoc. Zainstalowałem wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrcin94
Witam.
Właśnie pojawiła się stabilna wersja CM10 na Samsunga Galaxy S II. Jeszcze nie miałem styczności z cyanogenmod. Mógłbym prosić o pomoc w zainstalowaniu romu?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi