biolive Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam mam nastepujacy problem z moim lg,przestaly dzialac mi przyciski dotykowe,to znaczy przycisk cofania czasami lapie a dwa pozostale nie reaguja wogole,co to moze byc?moze digitizer?pozatym dotyk dziala bez zarzutu.prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jak rom ?Jak CM to wykonaj wipe... i zainstaluj od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kinatek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Wyjmij baterie, wlacz do CWM, jak masz to wgraj backup ze stocka. Ewentualnie, zrob jak @UP powiedzial - full wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biolive
Witam mam nastepujacy problem z moim lg,przestaly dzialac mi przyciski dotykowe,to znaczy przycisk cofania czasami lapie a dwa pozostale nie reaguja wogole,co to moze byc?moze digitizer?pozatym dotyk dziala bez zarzutu.prosze o pomoc i pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi