NeoCM Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 [Galaxy Core] CyanogenMod 10.0 by NovaFusion Macie możliwość zainstalować CM 10.0 [4.1.2] na swoich urządzeniach.Wersja jest jeszcze rozwijana, występują błędy 2D/3D HW Accelerationaudio (both speakers/headphones/microphone)GPS and A-GPS – fast fix gettingsensorsWi-finative tethers (Wifi/USB)Google PlayCPU sleep modeMTPADBYouTube HQ3.4 kernelexternal storagevideo playbackalso flashable via Odinbłędycamera doesn't work at allRIL (calls/sms/mms/3G) doesn't work on both i8260 & i8262Bluetooth doesn't work at all (but it's intentional) Wymagania:ROOTCWM Pobierz:ROM: http://get.novafusion.pl/?id=1278 Pozostałe wersje : http://novafusion.pl/downloads/# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Niestety,mimo że rom zainstalował się bez problemów,nie odpala się,czyli łapie bootloop.Najwidoczniej rom nie jest przeznaczony do instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Możesz dodać post na temat ROMu do Samsunga Galaxy Core Plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @valkollos nadal nie udało się zainstalować?@KoorloPL napisz mi na pw to dodam jakieś romy dla Twojego modelu jeżeli są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jednak już się udało, jest naprawdę dobry, choć nie idealny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazoFruciak Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam jestem nowy i mam pytanie jak mam to wgrać bo jak mam na karcie SD to w CWM telefon nie widzi tego pliku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Przez adb.. do poniedzialku bd poradnik, badz szybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Twardowski Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 @Pawliniak mógłbyś mi też podesłać romy czy coś takiego ?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi