bartolo Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 WitamNiedawno zainstalowłem CM 11, najnowszą wersję (z któregoś tam sierpnia). Jednak nie znalazłem do dzisiaj sposobu na to, jak wyczyścić pamięć RAM w urządzeniu. Pomoże ktoś? ;pZ góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A w jaki sposób chcesz ją wyczyścić? Wiesz wogole czym jest ta pamięć ram ?Możesz opisać ? Chyba, że chodzi Ci o procesy w tle i je zamknąć- a to już inne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Chyba pamięć telefonu chcesz wyczyścić , w tym celu wejdz w ustawienia , aplikacje masz liste zainstalowanych , ktorych nie uzywasz to usuń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bartolo
Witam
Niedawno zainstalowłem CM 11, najnowszą wersję (z któregoś tam sierpnia). Jednak nie znalazłem do dzisiaj sposobu na to, jak wyczyścić pamięć RAM w urządzeniu. Pomoże ktoś? ;p
Z góry dziękuję
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi