Provectus Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ale te reklamy twoje maja wade... jak nie ma sieci to zamiast reklamy wywala ci aplikacje to popraw przynajmniej jak taki "chciwy" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Trochę nudne takie wybieranie tylko. Powinieneś jakoś urozmaicić tą grę. Trafisz w najczęściej wybieraną odpowiedź zbierasz punkty. Za punkty możesz np. stworzyć swojego bohatera i zdobywać przyjaciół Swoją drogą jestem pełen podziwu co do grafiki. Jeżeli na takim samym poziomie zrobił byś możliwość grania ze znajomymi bohaterami bym grał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szukacie problemów tam gdzie ich nie ma, Tworzycie własne i jeszcze macie pretensje do Bogu ducha winnego o nie. Zabawne Co do wypowiedzi Pawliniaka mam prośbę. Podrzućże mi tutorial jakim cudem uzyskałeś tak piękny Layout do aplikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pamiętaj.Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Trochę nudne takie wybieranie tylko. Powinieneś jakoś urozmaicić tą grę. Trafisz w najczęściej wybieraną odpowiedź zbierasz punkty. Za punkty możesz np. stworzyć swojego bohatera i zdobywać przyjaciół Dziękuję. Wcześniejszym zamysłem gry było przyznawanie punktów za trafianie w odpowiedzi które najczęściej wybierają użytkownicy. Niestety za dużo osób nie wiedziało o co chodzi, pomijali dialogi i byli zdziwieni. Dlatego znieśliśmy 'sens' gry i zrobiliśmy z tego zwykły quiz, w którym użytkownicy mogą sprawdzić jak odpowiadają inni. Pamiętaj.Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi Polemizowałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Troche by to bylo glupie, gdyby sie otrzymywalo punkty za 'odgadniecie', co wola inni. Przeciez tutaj chodzi o to, aby odpowiadac szczerze, a nie, zeby trafic, w co wola inni Ale jakies archievmenty itd by sie przydaly pomysl dobry, tylko jak to zrobic...Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Troche by to bylo glupie, gdyby sie otrzymywalo punkty za 'odgadniecie', co wola inni. Przeciez tutaj chodzi o to, aby odpowiadac szczerze, a nie, zeby trafic, w co wola inni No na początku wydawało nam się to całkiem ok, ale z czasem jednak okazało się że to straszna lipa, dlatego zmieniliśmy 'sens' gry. Ale jakies archievmenty itd by sie przydaly pomysl dobry, tylko jak to zrobic... Ale przecież od 2 tygodni achievmenty są już w apce dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ooo, a to nie wiedziałem xDCo chwilę ostatnio system zmieniam w telefonie i wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexode Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jasne, rozumiem. Najlepszym się zdarza. U nas non stop jest coś nowego, od pierwotnej wersji zmieniło się baaaardzo wiele, dlatego zachęcamy wszystkich użytkowników do aktualizacji. A Ci którzy nie mają jeszcze apki, do jej pobrania oczywiście. Miło mi poinformować, że wraz z dniem wczorajszym aplikacja przekroczyła magiczny próg 1000 pobrań. !Dziękujemy za wszystkie uwagi, bo to właśnie dzięki nim, z update na update aplikacja stawała się coraz lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi